Jouw vertrouwde bierspeciaalzaak & groothandel in midden Nederland

Welkom bij Het Bierparadijs, dé biergroothandel gespecialiseerd in Belgisch bier.

Bij Het Bierparadijs hebben we een uitgebreide selectie van de beste Belgische bieren. Van de klassieke abdijbieren tot de verfijnde trappisten, van fruitige lambieken tot complexe saison-bieren, we hebben voor elk wat wils. Onze passie voor Belgisch bier drijft ons om alleen de meest authentieke en hoogwaardige bieren aan te bieden.

Als je op zoek bent naar diep smakende, traditionele bieren die al eeuwenlang worden gebrouwen door vakmanschap en erfgoed, dan ben je bij Het Bierparadijs aan het juiste adres. Onze nauwe samenwerking met gerenommeerde Belgische brouwerijen stelt ons in staat om een breed scala aan bieren aan te bieden, inclusief enkele zeldzame en exclusieve exemplaren.

Ons deskundige team heeft diepgaande kennis van Belgisch bier en helpt je graag bij het vinden van de perfecte bierselectie. Wij helpen u graag bij het samenstelling van de bierkaart of het zoeken naar mooie belgische bieren voor op de tap

Jouw vertrouwde bierspeciaalzaak & groothandel in midden Nederland

Bierparadijs 1991

Historie Bierparadijs

Bierparadijs is inmiddels 30 jaar een vertrouwde bierspeciaalzaak en groothandel in speciaalbieren. Wat ooit begon als een kleine bierhandel in 1991 is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde en professionele partner in speciaalbieren, met vestigingen in België en Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die er zijn.

Bierparadijs Nederland

Bierparadijs Nederland

Fornheselaan 232 3734 GE Den Dolder

Route
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief