Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we dit verwerken. Je ontvangt van ons een mail met de orderbevestiging, hierop staat staat ook het statiegeld en BTW. Zodra je order gereed is voor transport ontvang je een mail van het transportbedrijf over de levering van je order.

Wij doen ons best om de voorraad op het bestelportaal up tot date te houden. Het kan natuurlijk gebeuren dat het laatste artikel net door een andere klant is besteld. Op de leveringsnota die je ontvangt bij je bestelling zal je alleen de geleverde artikelen vinden.

Vaten die beschikbaar zijn in nabestelling zullen door ons besteld worden bij de brouwerij. De levertijd varieert per brouwerij.

Voor de horeca en retail leveren wij bestellingen gratis uit vanaf €500,- (ex btw en statiegeld).  Door de hoge dieselprijzen zijn wij wel genoodzaakt dieseltoeslag door te rekenen. Voor groothandels gelden andere voorwaarden.

Mochten er andere afspraken zijn gemaakt over transport, korting of prijzen dan is dat uiteraard van toepassing. De juiste prijzen zal je vinden op de orderbevestiging.

Typefouten zijn mogelijk. Aan prijzen en voorraad kunnen geen rechten worden ontleend

Onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief