Wegens onvoorziene omstandigheden hebben we onze winkel helaas tijdelijk moeten sluiten. Onze Winkel in België blijft gewoon open.

Brouwerij van de maand: december

03 maart 2021

Wist je dat brouwerij Roman de oudste familiebrouwerij van België is?

Het ontstaan van brouwerij Roman brengt je helemaal terug naar het jaar 1545! Al bijna 5 eeuwen lang worden er bij brouwerij Roman bieren gebrouwen op traditionele wijze, met passie en traditioneel vakmanschap. Wellicht dat je al eens hebt mogen genieten van een van de heerlijke bieren van Brouwerij Roman.  Bijvoorbeeld de Gentse Strop, Sloeber, de bieren van Ename of Adriaen Brouwers! Enkele smaakvolle bieren gebrouwen door deze steenoude familiebrouwerij. Vandaag de dag staan Carlo Roman en Lode Roman (de 14e generatie!) aan het hoofd van de brouwerij. Met de tradities van Brouwerij Roman in het achterhoofd en oog voor innovatie wordt met passie gewerkt aan de missie. De missie is simpel, het creëren van de perfecte smaaksensatie.

De promo van brouwerij van de maand:
Brouwerij Roman bied in deze maand graag een promotie aan bij Bierparadijs. Bij aankoop van 8 flesjes 33Cl ontvangt u een gratis glas van de brouwerij. Koopt u 12 flesjes dan ontvangt u een heerlijke 75Cl fles gratis van de brouwerij.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief